#teambattesimo

happy moments

Battesimo is uitgegroeid tot een absolute one-stop-shop voor alle aanstaande ouders, communicanten en koppels die in het huwelijksbootje stappen. Voor elk ‘Happy Moment’ kan je bij ons de gepaste geschenken, uitnodigingen, bedankjes en kaarsen vinden.

Met onze jarenlange ervaring kunnen we jullie perfect helpen tijdens jullie zoektocht.

Wij selecteerden voor jullie de leukste en lekkerste producten. Heel wat producten kunnen naar wens gepersonaliseerd worden. Naast de gekende leveranciers zoeken wij naar de laatste trends en ontwerpen wij ook onze eigen producten. Deze kan je enkel in onze winkel en op onze webshop vinden.

 
battesimo roeselare
battesimo roeselare


Vrijblijvend en zonder afspraak

In onze ruime showroom van 100 vierkante meter staat alles mooi uitgestald en kan je alles zelf ontdekken op je eigen tempo. Van klassiek tot modern, van stijlvol tot speels, je vindt er zeker wat je zoekt.
Bij ons hoef je geen afspraak te maken, kom gerust vrijblijvend langs wanneer het jullie past. We maken graag tijd voor jullie vrij. We zijn open van maandag tot en met zaterdag.

battesimo roeselare

Full-service of doe-het-zelf

We werken graag alles tot in de puntjes af voor jullie toekomstige spruit.
Ben je creatief en wil je zelf aan de slag, maar heb je geen idee hoe je eraan moet beginnen? Dan kan je alles ook afzonderlijk kopen. We helpen je graag de juiste hoeveelheden uit te rekenen en geven je tips om er een mooi eindresultaat van te maken.

battesimo roeselare

Gepersonaliseerde kaarsen en geschenken

Naast ons uitgebreid assortiment aan doopsuikerartikelen, vind je bij ons een groot aanbod aan doop- en huwelijkskaarsen, gepersonaliseerd babytextiel en geschenken. Zo sturen wij wekelijks kaarsen, fashion en geschenken op in heel België en Nederland.

Wist je dat al onze kaarsen worden gemaakt in ons eigen atelier, handgegoten en volgens de regels van de kunst.

Store of online shop

Geraak je zelf niet tot in onze winkel in Roeselare, dan kan je heel wat standaardproducten in onze webshop vinden. Vind je iets niet terug, stuur ons een mailtje of bel ons op, we helpen je graag verder.

Veel plezier tijdens je ontdekking.